ویروس کرونا : علائم تشخیص + پیشگیری + درمان و توصیه‌های مهم

ابتدای سال ۲۰۲۰ میلادی در چین شایع شده، حواس بسیاری از مجامع بین‌المللی در دنیا را متوجه خود کرده است. سازمان بهداشت جهانی (WHO) یکی از مهم‌ترین سازمان‌هایی است که این روزها تمرکز زیادی بر روی این ویروس گذاشته است. اکنون مقالات زیادی توسط وب سایت این سازمان برای بررسی علائم تشخیص کرونا (Corona symptoms) و پیشگیری از این بیماری منتشر می‌شود. در ادامه به سوالات مهمی در مورد این بیماری پاسخ می‌دهیم.
آنچه در ادامه می‌خوانید:

  • چه کسانی در معرض ابتلا به ویروس کرونا هستند؟
  • ویروس کرونا از چه راه‌هایی انتقال می‌یابد؟
  • علائم تشخیص کرونا چیست؟
  • کرونا در چه مواردی منجر به مرگ می‌شود؟
  • راه‌های پیشگیری از ویروس کرونا
  • اگر به کرونا مبتلا شدیم چه کنیم؟
  • بیماری کرونا چطور تشخیص داده می‌شود؟
علائم تشخیص کرونا چیست؟

چه کسانی در معرض ابتلا به ویروس کرونا هستند؟

کرونا ویروسی است که به سرعت منتشر می‌شود. مدت عمر این ویروس بین ۲ تا ۹ ساعت است. کسانی که در مکان‌ها عمومی پرتردد مثل مترو، اتوبوس، بیمارستان و یا درمانگاه‌ها هستند، بیشتر از سایرین در معرض این بیماری قرار دارند. به همین دلیل رعایت نکات بهداشتی برای این گروه از افراد ضرورت بیشتری دارد.

ویروس کرونا از چه راه‌هایی انتقال می‌یابد؟

این ویروس از طریق هوا به شما منتقل نمی‌شود. یعنی نمی‌توان ادعا کرد که کسی با تنفس هوا به این بیماری مبتلا می‌شود. بلکه راه‌های شیوع‌ آن از طریق لمس وسایل افراد مبتلا، ارتباط برقرار کردن نزدیک و لمس کردن آن‌هاست. ویروس کرونا از طریق عطسه کردن و یا سرفه کردن به اطراف منتشر می‌شود. اگر شما در فاصله‌ای کمتر از یک متر با افراد مبتلا به این ویروس باشید، احتمال ابتلا به بیماری کرونا افزایش می‌یابد.
زمانی که به خارج از منزل می‌روید، استفاده از دستکش یک بار مصرف ضرورت دارد. اگر نتوانستید این دستکش را تهیه کنید، حتماً در طی مدتی که در بیرون از منزل هستید، از لمس کردن دهان، بینی و گوش خودداری کنید. بعد از برگشت به منزل حتماً دست‌های خود را با آب و صابون بشویید.

این ویروس از طریق هوا به شما منتقل نمی‌شود. یعنی نمی‌توان ادعا کرد که کسی با تنفس هوا به این بیماری مبتلا می‌شود. بلکه راه‌های شیوع‌ آن از طریق لمس وسایل افراد مبتلا، ارتباط برقرار کردن نزدیک و لمس کردن آن‌هاست

علائم تشخیص کرونا چیست؟

کرونا بیماری که بین انسان و حیوان مشترک است. رایج ترین علائم و نشانه‌های این بیماری عبارتند از آبریزش بینی، سرفه، گلودرد و تب. در مواردی نیز بیماران مبتلا به سردردهای شدید مبتلا می‌شوند. علائم کرونا همانند ذات الریه است که شبکه‌ی تنفسی را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد. به طوری که فرد بیمار قادر به تنفس نیست.

بررسی علائم  تشخیص کرونا و پیشگیری از این بیماری منتشر می‌شود.

کرونا در چه مواردی منجر به مرگ می‌شود؟

این بیماری که منجر به ترس همگان شده است، باعث مرگ تمامی مبتلایان نمی‌شود. یعنی نمی‌توان ادعا کرد که تمامی بیماران مبتلا به ویروس کرونا فوت می‌کنند. بلکه تنها کسانی که سیستم ایمنی ضعیف، عارضه‌ی قلبی و یا دیابت داشته باشند، در معرض خطر مرگ ناشی از این بیماری هستند. همچنین افراد مسن نیز به دلیل سیستم ایمنی ضعیف‌تر قادر به تحمل این بیماری نیستند. این گروه از افراد باید بیشتر از دیگران به پیشگیری از کرونا نیاز دارند.

ویروس کرونا که به سرعت در حال پیش روی است، با کمک روش‌ها و مراقبت‌های پزشکی قابل پیشگیری است. مهم‌ترین راه‌ها مراقبت بهداشتی است که به آن پیش‌تر اشاره کرد. شستن دست‌ها در طول روز با آب و صابون خطر ابتلا به این بیماری را کاهش می‌دهد.

راه‌های پیشگیری از ویروس کرونا

این بیماری که به سرعت در حال پیش روی است، با کمک روش‌ها و مراقبت‌های پزشکی قابل پیشگیری است. مهم‌ترین راه‌ها مراقبت بهداشتی است که به آن پیش‌تر اشاره کرد. شستن دست‌ها در طول روز با آب و صابون خطر ابتلا به این بیماری را کاهش می‌دهد.
خودداری از روبوسی کردن و دست دادن هم یکی از نکات مهمی است که برای پیشگیری از کرونا باید به آن توجه داشته باشید. اکنون هیچ واکسنی برای پیشگیری از این بیماری وجود ندارد. اما شما می‌توانید با رعایت نکات بهداشتی خود را از این بیماری دور کنید.
بهتر است حدالامکان از سفرهای غیرضروری خودداری کنید. در طی روز اگر کار ضروری ندارید، از رفتن به خارج از منزل خودداری کنید. ماندن در خانه برای افراد سالم بهترین روش برای پیشگیری از این بیماری است.

علائم تشخیص کرونا چه شباهتی با سرماخوردگی دارد؟

اگر به کرونا مبتلا شدیم چه کنیم؟

اگرچه همه حتی از شنیدن اسم این بیماری هم ترس دارند، اما باید بگوییم که آنقدرها هم ترسناک نیست. استرس و ترس شما به کاهش قدرت ایمنی بدن دامن می‌زند. در نتیجه قدرت خود را برای مقابله با این بیماری از دست می‌دهید. در هر صورت اگر به این بیماری مبتلا شدید، باید از ابتلای دیگران به آن جلوگیری کنید.
زمان بیماری فوراً به بیمارستان‌های اعلام شده مراجعه کنید که بعد از تشخیص حتماً بستری می‌شوید. با گذراندن دوران نقاهت، برای شما مدت زمان استراحت نیز از سوی پزشک معالج تعیین می‌شود. در طی این مدت باید در منزل بمانید و از بیرون رفتن خودداری کنید.
در زمان عطسه و سرفه دهان و بینی را با دستمال کاغذی بگیرید و سپس آن را درون سطل زباله بیندازید. اشیا و سطوح را ضدعفونی کنید. دستگیره‌های درب و شیرهای باز و بسته کردن آب را تمیز نگهدارید. از دست دادن به دیگران خودداری کنید و از آن‌ها فاصله بگیرید.

راه های بررسی علائم تشخیص کرونا

بیماری کرونا چطور تشخیص داده می‌شود؟

تنها داشتن علائمی مثل سردرد، تب، سرفه و مشکلات تنفسی به معنای ابتلا به کرونا نیست. بلکه به دلیل شباهت به برخی از بیماری‌ها ممکن است نوعی آنفلونزا یا سرماخوردگی ساده باشد. پس تا زمانی که آزمایش انجام نشود، نمی‌توان با قطعیت گفت که فردی به ویروس کرونا مبتلا شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *