طرز تهیه پاستیل خانگی مرحله به مرحله
برای طرز تهیه پاستیل خانگی به پودر ژله، ژلاتین و گلوکز نیاز دارید. البته نکاتی هم برای درست کردن پاستیل وجود دارد که باید با آن آشنایی داشته باشید. پاستیل از جمله خوراکیهای خوشمزهای است که کمتر کسی به آن علاقه ندارد. ضمن اینکه مصرف آن هم خاصیت زیادی را به همراه ندارد. البته به شرط اینکه دچار بیماری دیابت نباشید. چون برای طرز تهیه پاستیل خانگی یا صنعتی از مادهای به اسم گلوکز استفاده میشود که حاوی قند زیادی است. در ادامه کرفس با ما همراه شوید تا شما را با روش درست کردن این خوراکی نرم و خوشمزه آشنا کنیم.
حتما بخوانید: برای شب یلدا چی درست کنیم ؟ منوی ویژه شب چله ( انواع خوراکی های شب یلدا )
طرز تهیه پاستیل خانگی مرحله به مرحله
برای درست کردن پاستیل به مواد زیر نیاز دارید:
- پودر ژله با طعم دلخواهتان: یک بسته
- آب سرد: نصف فنجان
- پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
- گلوکز: ۲ قاشق غذاخوری
حالا برای درست کردن پاستیل خانگی به صورت زیر عمل کنید:
مرحله اول: ترکیب آب و مواد پاستیل
ابتدا ژله را با آب سرد ترکیب کنید. برای اینکه کار از ظرف استفاده استفاده کنید که ژله به دیوارههای ظرف نچسبد. سپس ژلاتین را هم به این محلول اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس گلوکز را هم داخل مواد بریزید. آنها را خوب هم بزنید تا ترکیب شود. در مرحله بعد باید ظرف را روی حرارت کتری قرار دهید تا با حرارت غیرمستقیم و فقط با بخاری کتری، مواد حل و شفاف شود.
مرحله دوم: برداشتن کف روی مواد پاستیل
برای طرز تهیه پاستیل خانگی مرحله به مرحله در زمان حل شدن مواد روی حرارت کتری، یک کف روی آن قرار میگیرد. اگر میخواهید پاستیل شفاف داشته باشید، باید این کف را بگیرید. اما اگر آن را جدا نکنید، مشکلی ندارد و فقط پاستیل خانگی شما مات میشود.
حتما بخوانید: طرز تهیه مارمالاد خرمالو و دسر خرمالو
مرحله سوم: ریختن مواد داخل قالب
در این مرحله از طرز تهیه پاستیل باید مواد را داخل قالب سیلیکونی بریزید که بعد بتوانید براحتی از قالب جدا کنید. البته برای درست کردن پاستیل خانگی بهتر است از قالبهایی استفاده کنید که دارای اشکال کوچک هستند که در فروشگاههای لوازم آشپزخانه میتوانید چنین قالبی را پیدا کنید. قالبهای سیلیکونی نیازی به چرب کردن ندارند و به راحتی میتوانیل پاستیل را بعد از سفت شدن از آن جدا کنید.
مرحله چهارم: سفت شدن پاستیل
برای طرز تهیه پاستیل خانگی باید قالب را برای مدت حداقل ۸ ساعت در یخچال قرار دهید. وقتی پاستیل را از داخل قالب جدا کنید، کمی حالت چسبندگی دارد که کاملا طبیعی است. اما بعد از این مرحله باید باز هم آن را در یخچال قرار دهید. روز بعد میتوانید پاستیل خوشمزه خانگی را میل کنید چون دیگر حالت چسبندگی ندارد.
حتما بخوانید: طرز پخت کدو حلوایی با شیره انگور
علت چسبناک شدن پاستیل خانگی
اگر مدت زمان حرارت دادن مواد پاستیل کم باشد، حالت چسبندگی پیدا میکند. زمان خارج کردن پاستیل از قالب بهتر است دستهایتان را کمی چرب کنید. البته میزان روغن باید خیلی کم باشد تا پاستیل خانگیتان خیلی چرب نشود.
زمانی که پاستیل را از قالب خارج میکنید، هنوز حالت چسبندگی دارد. شما میتوانید مقداری شکر را داخل یک ظرف بریزید و پاستیلها را در آن بغلتانید تا شکری شود. سپس در یخچال قرار دهید تا سفت شود و بعد میل کنید.