خواص عرق کاسنی / طریقه مصرف و مضرات آن

کاسنی یک گیاه با گل‌های آبی رنگ است که در اردیبهشت و اوایل خرداد می‌روید. این گیاه در مناطق مرطوب و کوهستانی رشد می‌کند. عرق کاسنی دارای طبع سرد است و می‌تواند زمان گرم شدن بدن، طبع را متعادل کند. این عرق مزه‌ی تلخ دارد. اما برای درمان بیماری کبدی، یک داروی گیاهی فوق‌العاده است. علاوه بر این مورد، خواص عرق کاسنی متعدد است که در ادامه به آن می‌پردازیم.
آنچه در ادامه می‌خوانید:

  • خاصیت عرق کاسنی برای کبد
  • عرق کاسنی و داشتن پوست زیبا
  • عرق کاسنی یبوست را درمان می‌کند
  • پیشگیری از سرطان با مصرف عرق کاسنی
  • جلوگیری از چاق شدن و بزرگ شدن شکم
  • تسکین دردهای مفصلی
  • افزایش اشتها و چاقی
  • خواص عرق کاسنی و شاتره
  • طریقه مصرف کاسنی
  • مضرات عرق کاسنی

خواص عرق کاسنی برای کبد

یکی از فواید مصرف عرق کاسنی برای درمان کبد چرب است. افرادی که به این بیماری مبتلا هستند می‌توانند آن را مصرف کنند. زیرا صفرای کبد را دفع می‌کند. همچنین این عرق برای از بین بردن زردی کبد (هپاتیت) هم مؤثر است. در طب سنتی از عرق کاسنی برای درمان تب هم استفاده می‌شود.

خواص عرق کاسنی / طریقه مصرف کاسنی

عرق کاسنی و داشتن پوست زیبا

وقتی خون تصفیه و کبد پاکسازی شود، طبیعی است که پوست زیباتری هم خواهید داشت. یکی از دلایل داشتن جوش در صورت، کثیف بودن خون و یا داشتن کبد چرب است. عرق کاسنی با تصفیه‌ی خون و پاکسازی کبد باعث می‌شود تا پوستی بدون لکه و جوش داشته باشد.
کبد هورمون‌های بدن را تنظیم می‌کند. وقتی این عضو از بدن دچار مشکل می‌شود، میزان هورمون‌ها به هم می‌خورد. پس پوست شما خراب می‌شود. اما با مصرف عرق کاسنی می‌توانید پوست زیباتری داشته باشید.

عرق کاسنی یبوست را درمان می‌کند

یکی دیگر از خواص عرق کاسنی درمان یبوست است. این بیماری زمانی بروز می‌کند که روده‌ها به دلیل کمبود فیبر و چربی خشک شوند. در حالی که کاسنی با داشتن فیبر کافی می‌تواند روده‌ها را تحریک و یبوست شما را درمان کند.

پیشگیری از سرطان با مصرف عرق کاسنی

آیا می‌دانستند که عصاره‌ی گیاه کاسنی می‌تواند احتمال رشد تومورهای سرطانی را در بدن کاهش دهد. این عرق دارای چندین آنتی اکسیدان است که فعالیت رادیکال‌های آزاد در بدن را خنثی می‌کند. یکی از این آنتی‌اکسیدان‌ها، پلی فنول‌ است که تاثیر زیادی در پیشگیری از سرطان پستان و روده دارد.

خواص عرق کاسنی / طریقه مصرف و مضرات آن

جلوگیری از چاق شدن و بزرگ شدن شکم

یکی دیگر از خواص عرق کاسنی دفع مواد زائد از طریق ادرار است. به محض اینکه این عرق را مصرف می‌کنید، تکرر ادرار شروع می‌شود. همزمان مواد زائد بدن از جمله قند و کلسترول از راه ادرار دفع می‌شود. پس می‌تواند از این طریق از افزایش وزن جلوگیری کند. در کنار آن، کاسنی یک گیاه چربی‌سوز نیز محسوب می‌شود که متابولیسم شما را افزایش می‌دهد.

تسکین دردهای مفصلی

یکی دیگر از خواص عرق کاسنی پیشگیری از ابتلا به دردهای مفصلی و آرتروز است. از سوی دیگر به دلیل خاصیت ضدالتهابی می‌تواند درد استخوان و مفصلی را نیز درمان کند. افرادی که به این بیماری مبتلا هستند می‌توانند عرق کاسنی مصرف کنند.

یکی دیگر از خواص عرق کاسنی دفع مواد زائد از طریق ادرار است.

افزایش اشتها و چاقی

اگر چه مصرف عرق کاسنی می‌تواند به روند لاغری کمک کند، اما در افرادی که قصد چاق شدن دارند، مفید است. زیرا این عرق با چربی سوزی، باعث به تحلیل رفتن انرژی شده و فرد مصرف کننده اشتهای بیشتری برای مصرف غذا پیدا می‌کند. تاثیر این گیاه بر روی مادران باردار و افراد لاغر قابل مشاهده است.
همچنین یکی دیگر از خواص عرق کاسنی درمان التهاب معده است. در عین حال اسید کلریدریک معده را نیز تحریک می‌کند که باعث افزایش اشتها می‌شود.

خواص عرق کاسنی و شاتره

اگر عرق شاتره را با عرق کاسنی ترکیب کنید، تاثیر بیشتری بر روی سلامت بدن دارد. زیرا ترکیب این دو عرق حاوی ترکیبات و مواد معدنی بی‌شماری است که سلامت بدن را تنظیم می‌کند. این دو عرق با هم برای فصل تابستان که به گرمازدگی مبتلا می‌شوید، منسب است. همچنین می‌تواند قند، فشارخون و کلسترول خون را نیز تنظیم کند.

طریقه مصرف کاسنی

برای اینکه از خاصیت این عرق بهره‌مند شوید، باید آن را قبل از صبحانه و به صورت ناشتا میل کنید. این عرق طعم تلخی دارد و به همین دلیل باید آن را با آب ترکیب کنید. اما نباید در خوردن آن زیاده روی کنید.

یکی دیگر از خواص عرق کاسنی پیشگیری از ابتلا به دردهای مفصلی و آرتروز است.

مضرات عرق کاسنی

این گیاه با وجود تمامی خواصی که برای سلامت بدن به همراه دارد، زیاده‌روی در مصرف آن باعث بروز پاره‌ای از مشکلات جسمی هم می‌شود. بانوان باردار نباید آن را بیش از حد مصرف کنند. زیرا باعث زایمان زودرس می‌شود. افت فشارخون و افزایش ترشحات صفرا از دیگر مضرات عرق کاسنی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *