هیالورونیک اسید برای پوست لازمه! کمک به جوانسازی پوست
هیالورونیک اسید طبیعی چیست؟ سرم هیالورونیک اسید چیست ؟ در این مقاله به بررسی فواید و خواص هیالورونیک اسید برای بدن و به ویژه برای سلامتی و جوان سازی پوست خواهیم پرداخت. آیا هیالورونیک اسید برای پوست مفید است؟ آیا هیالورونیک اسید به جوان سازی پوست کمک میکند؟ در این مقاله به این قبیل از سوالات پاسخ خواهیم داد. همراه مجله کرفس بمانید!
در نتیجه با مطالعه این مقاله، با هیالورونیک بیشتر آشنا خواهید شد. و از اثرات این ماده بر سلامت بدن انسان شناخت بهتری کسب خواهید کرد.
هیالورونیک اسید چیست ؟
برخی ممکن است از هیالورونیک اسید به عنوان بهترین ماده برای جوان سازی پوست یاد کنند. در حقیقت، هیالورونیک به عنوان یکی از رایج ترین مواد موجود در محصولات مربوط به مراقبت، سلامتی و جوان سازی پوست شناخته میشود. به طوری که این ماده را میتوان در اکثر کرمهای مرطوب کننده، ماسکهای صورت، لوسیونها و سرمهای آبرسان به دلیل توانایی مناسب در آبرسانی و تامین چربی پوست، پیدا کرد.
هیالورونیک اسید همچنین در پرکنندههای تزریقی پوستی یا همان بوتاکس که برای از بین بردن چین و چروک و یا حجم دهی به صورت و لب تزریق میشوند، وجود دارد.
البته هیالورونیک اسید به طور طبیعی در پوست، چشم و مفاصل بدن انسان وجود دارد. وظیفه اصلی این ماده در بدن، به دام انداختن آب در داخل سلولهای بافتی میباشد. که باعث کمک به سلامت پوست، مرطوب ماندن چشم و کمک به حرکت بهتر و روانتر مفاصل میشود. البته برخی استفادههای پزشکی نظیر کاربرد در قطره چشم نیز برای هیالورونیک اسید وجود دارد.
میزان هیالورونیک اسید بدن با افزایش سن چه تغییری میکند؟
با افزایش سن انسان و وارد شدن به دوره میانسالی و پیری، سطح هیالورونیک اسید موجود در بدن و پوست انسان کاهش مییابد. و این موضوع میتواند منجر به کمبود آن در بدن انسان شود. چین و چروکهای به وجود آمده روی پوست و همچنین برخی مشکلات مفاصل در دوره پیری، به دلیل همین کمبود ایجاد میشوند.
مصرف هیالورونیک اسید چه فوایدی برای سلامت انسان دارد؟
مصرف محصولات مراقبت کننده و جوان سازی پوست و لوازم آرایشی حاوی هیالورونیک اسید به ویژه در سنین بالا، میتواند تا حد قابل توجهی از کمبود بدن را جبران کند. به این ترتیب میتوان با بهبود میزان رطوبت پوست، از بروز چین و چروکهای پوستی و نمایان شدن علائم پیری پوست جلوگیری کرد.
هیالورونیک اسید و کاهش درد مفاصل
برخی از پزشکان با تجویز هیالورونیک اسید برای بیماران، از آن برای التیام و کاهش درد مفاصل استفاده میکنند. این روش درمانی برای افراد مبتلا به بیماری آرتروز مورد استفاده قرار میگیرد. به همین منظور از این ماده میتوان به عنوان یک داروی درمان و کنترل بیماری آرتروز مفاصل نیز نام برد.
آیا هیالورونیک اسید برای التیام زخمها مفید است؟
بر اساس تحقیقات صورت گرفته در این زمینه، هیالورونیک اسید میتواند با افزایش آبرسانی به پوست، به بهبود سریعتر زخمها کمک کند. این موضوع همچنین در مورد بهبود زخم پای بیماران دیابتی نیز صادق است. به همین دلیل علاوه بر تقویت سلامت پوست و آبرسانی، به التیام زخمها نیز کمک میکند.
آیا هیالورونیک اسید دارای خواص ضد پیری طولانی مدت است؟
برخی تحقیقات انجام شده توسط محققان این موضوع را اثبات میکنند که مصرف هیالورونیک اسید از طریق محصولات مراقبت پوست و یا تزریق آن به پوست، باعث افزایش تحریک پذیری پوست به منظور تولید کلاژن بیشتر خواهد شد. در نتیجه مصرف آن میتواند سبب بروز خواص ضد پیری صولانی مدت در پوست شود.
اثرات جانبی و عوارض احتمالی هیالورونیک اسید کدامند؟
به طور کلی در اکثر مواقع هیالورونیک بدون عوارض میباشد. به همین دلیل در مجموع میتوان مصرف هیالورونیک اسید را بدون خطر دانست. با این حال ممکن است در برخی موارد بسیار محدود مصرف این ماده یا هر یک از لوازم و محصولات نگهداری و مراقبت از پوست و یا لوازم آرایشی، با عوارضی همراه باشد. به همین دلیل پزشکان و متخصصان همواره توصیه میکنند که قبل از مصرف هر یک از انواع این محصولات، ابتدا مقدار کمی از آن را روی قسمت کوچکی از پوست خود امتحان کنید. تا از بدون عارضه بودن آن اطمینان حاصل فرمایید.
سخن پایانی
در این مقاله به معرفی هیالورونیک و بررسی خواص و اثرات آن بر سلامت پوست و بدن پرداختیم. هیالورونیک اسید یکی از ترکیبات مفید برای سلامت و جوان سازی پوست و همچنین بهبود عملکرد مفاصل و حتی حس بینایی محسوب میشود.
این ماده به طور طبیعی در بدن وجود دارد. که با افزایش سن، ممکن است مقدار آن در بدن با کمبود مواجه شود. بروز چین و چروکهای پوستی در سنین بالا به خاطر کمبود همین ماده در بدن رخ میدهد. با مصرف محصولاتی که حاوی مقادیری از این اسید مفید هستند، میتوان به سلامت پوست و جوان سازی آن کمک کرد. امیدواریم مطالعه این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. و از آن لذت برده باشید.
منابع: medicalnewstoday، verywellhealth