خواص ماسک سدر برای زیباسازی پوست
ایا سدر برای پوست خوب است؟ چطور از این ماده برای زیبایی پوست صورت استفاده کنیم؟ سدر گیاهی که به دلیل داشتن خاصیت قبض از گذشته تاکنون، برای درمان برخی از بیماریهای گوارشی استفاده شده است. مصرف سدر میتواند سستی و شلی را درمان کند. اما تمام خواص این گیاه به مصرف آن برای سیستم گوارش نیست. بلکه برای پوست هم خاصیت زیادی را به همراه دارد. از سدر برای درست کردن ماسک صورت هم استفاده میشود. یکی از خواص سدر و ماست برای پوست جوانسازی است. در ادامه با کرفس همراه باشید تا بیشتر شما را با خواص این گیاه آشنا کنیم.
حتما بخوانید: خاصیت نعناع برای پوست؛ طرز تهیه ماسک ساده نعناعی
ایا سدر برای پوست خوب است ؟
در طی سالیان دراز ایرانیها از گیاه سدر برای درمان برخی از زخمها استفاده میکردند. به این صورت که پودر سبزرنگ سدر را بر روی زخم مالید و بعد از چند دقیقه آن را میشستند. با تکرار این روش، زخم بعد از مدت کوتاهی درمان میشد. از سوی دیگر جای زخم هم روی پوست باقی نمیماند.
اکنون از این پودر سبزرنگ برای درست کردن ماست خانگی استفاده میشود. به طوری که آن را با گلاب، آبلیمو و یا با ماست ترکیب کرده و بر روی پوست میزنند. در ادامه خواص هر یک از انواع ماسک سدر را برایتان بیان میکنیم.
خواص سدر و روغن بادام شیرین برای پوست
یکی از روشهای درست کردن ماسک سدر، ترکیب این پودر با روغن بادام شیرین است. توجه داشته باشید به سراغ بادام تلخ نباید بروید. زیرا روغن بادام تلخ حاوی مواد سمی است که به پوست صورت آسیب میزند. ماسک سدر و بادام شیرین باعث شفافیت و زیبایی پوست میشود.
برای درست کردن این ماده، یک قاشق غذاخوری سدر را با یک قاشق غذاخوری روغن بادام شیرین ترکیب کردن و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. بعد از ۱۰ دقیقه آن را روی پوست بزنید. این ماسک باید برای مدت نیم ساعت روی پوست بماند و سپس صورت خود را با آب ولرم بشویید.
حتما بخوانید: معرفی بهترین ماسک های آبرسانی پوست صورت در خانه
خواص سدر و ماست برای پوست
یک روش دیگر برای درست کردن ماسک سدر ترکیب کردن آن با ماست است. حتما با خواص ماست برای پوست آشنایی دارید. اگر پوست چرب دارید، ماست کم چرب و اگر پوستتان خشک است، از ماست چرب استفاده کنید. این ماسک نه تنها باعث شفافیت و زیبایی پوست میشود، بلکه به لایهبرداری پوست و رفع خارش هم کمک زیادی میکند.
حتی اگر در ناحیه پوست سر یا سایر نقاط بدن دچار خارش هستید، اگر از ماسک سدر و ماست استفاده کنید، خارش را درمان میکند.
برای درست کردن این ماسک سدر یک قاشق چایخوری سدر را با یک قاشق چایخوری ماست ترکیب کنید. مواد را خوب هم بزنید و سپس برای مدت نیم ساعت روی پوست قرار دهید. سپس صورت خود را با آب سرد بشویید. این ماسک برای پوستهای چرب عالیست و میتواند به تنظیم چربی پوست کمک زیادی کند.
خواص سدر و حنا برای پوست
یک روش دیگر برای درست کردن ماسک پرخاصیت سدر، استفاده از آن به همراه حناست. البته حنا پودری است که باعث رنگی شدن پوست میشود. بنابراین این ماسک برای پوست صورت توصیه نمیشود. مگر اینکه از حنای بیرنگ استفاده کنید. به اندازه یک قاشق غذاخوری از هر دو پودر بردارید و روی آن مقدار کمی آب بریزید. سپس این ماسک را روی صورت بزنید. یکی از خواص سدر و حنار برای پوست ایجاد روشنایی و رفع تیرگیهاست.
حتما بخوانید: ۶ ماسک خانگی برای پوست خشک | به آسانی آب خوردن زیبا شوید
خواص ماسک سدر و آبلیمو
آبلیمو هم ماده دیگری است که از آن میتوانید برای درست کردن ماسک گیاهی صورت استفاده کنید. یکی از خاصیتهای این ماسک، جوانسازی و جلوگیری از پیری پوست است. همچنین ماسک سدر و آبلیمو باعث روشنکردن پوست و لایه برداری هم میشود.
البته نکتهای که در مورد این ماسک باید بگوییم اینست که آبلیمو خاصیت اسیدی دارد و ممکن است برای برخی از پوستها مناسب نباشد. کسانی که پوست خشک دارند، نباید از این ماسک استفاده کنند. زیرا رطوبت و چربی پوست را از بین میبرد.
خواص سدر و گلاب برای پوست
یکی دیگر از روشها برای درست کردن ماسک سدر استفاده از آن به همراه گلاب است. برخلاف آبلیمو که برای هر پوستی مناسب نیست، گلاب را میتوان برای همه پوستها توصیه کرد. از جمله خواص این ماده بستن منافذ پوست، از بین بردن جوشهای سرسیاه و جوشهای زیرپوستی و التهابی است. از سوی دیگر گلاب میتواند به روشن کردن پوست کمک زیادی کند.
حالا شما فکر کنید گلاب را با پودر سبزرنگ سدر ترکیب کرده و روی پوست بزنید. مطمئنا تاثیر این دو ماده با هم برای زیباسازی پوست بیشتر میشود.
یکی از خواص سدر و گلاب برای پوست، آبرسانی و لایهبرداری است. ضمن اینکه ph پوست هم حفظ میشود.
حتما بخوانید: معرفی ۷ ماسک لایه بردار خانگی برای پوست چرب
سخن پایانی
قبل از اینکه هر نوع ماسک سدر را روی پوست صورت امتحان کنید، ابتدا از نداشتن حساسیت نسبت به آن مطمئن شوید. مقدار کمی از ماسک مورد نظر را روی پوست نازک ساق دست بزنید. بعد از نیم ساعت بشویید. اگر احساس سوزش، خارش و یا قرمزی نداشتید، میتوانید از این ماسک سدر استفاده کنید.