۱۱ روش برای کاهش درد پریود (قسمت دوم)

۱۱ روش برای کاهش درد پریود (قسمت دوم)

در قسمت قبلی با ۵ روش اولیه کاهش درد پریود آشنا شدیم که می‌توانند در دراز مدت به طور اساسی سبک زندگی شما را تغییر دهند. در ادامه با روش‌های دیگر مقابله با درد قاعدگی آشنا خواهیم شد.

زنجبیل و کاهش درد پریود

۶.    زنجبیل و کاهش درد قاعدگی

در یک مطالعه‌ی صورت گرفته بر روی زنان جوان ثابت شده است که کپسول‌های حاوی زنجبیل، علائم دیسمنوره اولیه را که شامل دردهاش شکمی می‌شدند کاهش داده است. در این مطالعه زنان را به سه گروه تقسیم کردند و به هر کدام از سه گروه در ۳ روز اولیه پریود خود، قرص‌های NSAID یا همان مسکن‌های ضدالتهاب‌ غیر استروئیدی را آزمایش کردند:

·       گروه اول: مصرف کپسول‌ حاوی ۴۰۰ میلی‌گرم زنجبیل، ۴ بار در روز

·       گروه دوم: مصرف کپسول حاوی ۲۵۰ میلی‌گرم مفنامیک‌اسید ، ۴ بار در روز

·       گروه سوم: مصرف قرص حاوی ۴۰۰ میلی‌گرم ایبوبروفن، ۴ بار در روز 

نتیجه این آزمایش همه را حیرت‌زده کرد! زنان در هر یک از سه گروه درمانی با نتیجه کاملا مشابه‌ای که چیزی جز کاهش درد و رضایت از درمان بود، روبرو شدند. برای کپسول‌های حاوی زنجبیل نیز هیچ‌گونه عوارض جانبی گزارش نشد. با توجه به نتیجه این آزمایش توصیه می‌شود به جای استفاده از داروهای شیمیایی تنها با یک دمنوش زنجبیل که به طور طبیعی قاعده‌آور است، استفاده کنید.

درمان درد پریود با شوید

۷.    درمان درد قاعدگی با شوید

شوید نیز همانند زنجبیل یک قاعده‌آور طبیعی به شمار می‌رود و بر طبق تجربه افراد به نظر می‌رسید که توانسته راه‌حلی برای دردهای قاعدگی نیز باشد. برای اثبات این مساله بر روی دو گروه از زنان جوان تحقیقی صورت گرفت که در آن به یک گروه کپسول مفنامیک اسید داده شد و به گروه دیگر قرص‌های شوید. نکته این آزمایش این بود که گروه دوم نمی‌دانستند قرص مصرفی آنها شیمیایی نیست و تنها از شوید تشکیل شده است. نتیجه آزمایش به این صورت بود که هر دو گروه با کاهش درد سریع و قابل توجه‌ای در دردهای پریودی خود روبرو شدند. بنابراین مصرف شوید به صورت خام در سالاد یا پخته در غذا و یا دمنوش شوید برای پریودی می‌توانند در کاهش چشمگیر دردهای آن، مفید واقع شوند.

زردچوبه برای کاهش درد پریود

۸.    زردچوبه برای کاهش درد پریود

زردچوبه به علت اینکه گرما را در رحم بالا می‌برد، می‌توان از آن به عنوان یک قاعده‌آور طبیعی استفاده کرد. بسیاری از افراد برای پریود عقب افتاده خود نیز از دمنوش زردچوبه استفاده می‌کنند. زردچوبه همچنین می‌تواند نشانه‌های PMS را به شدت در افراد کاهش دهد.

در یک مطالعه صورت گرفته، به زنان به صورت روزانه و به مدت ۷ روز قبل از شروع پریود و ۳ روز بعد از شروع آن، قرص‌های حاوی زردچوبه داده شد و نتیجه این بود که تمامی آنها با کاهش قابل توجه درد پریود مواجه شدند. خواص زردچوبه برای پریود، به همین جا نیز ختم نمی‌شود. در این تحقیق همچنین گزارش شد که با مصرف قرص‌های زردچوبه علائم مربوط به PMS شامل بدخلقی، استرس، ضعف بدنی، گرفتگی‌های عضلانی، سردرد و … نیز به شدت کاهش یافت.

۹.    مصرف ویتامین D

گرفتگی‌های مربوط به دیسمنوره می‌تواند زندگی شما را برای چند روز به طور کامل فلج کند. به علت افزایش سطح پروستاگلاندین‌ها گرفتگی‌های دردناک باعث انقباضات رحمی می‌شوند. ویتامین D باعث کاهش تولید پروستاگلاندین‌ها می‌شود. مطالعه‌ای بین زنان جوانی که علاوه بر دردهای پریودی، کمبود ویتامین D داشتند، صورت گرفت. پس از اتمام مدت مصرف ویتامین D و حتی در طول این آزمایش که ۸ هفته طول کشید، به طرز چشمگیری با کاهش درد پریودی مواجه شدند. بنابراین تنها با یک آزمایش خون ساده می‌توانید متوجه شوید که آیا با کمبود ویتامین D مواجه هستید یا خیر. رفع این مشکل به راحتی بخش زیادی از دردهای پریودی شما را کم خواهد کرد.

۱۰.   مصرف منیزیم

منیزیم ماده‌ای مغذی است که بدن شما برای انجام اعمال حیاتی خود و داشتن انرژی برای انجام فعالیت بیش از ۳۰۰ آنزیم به آن احتیاج دارد. بدن همچنین برای ساخت پروتئین، عضلات، تنظیم فشار خون، کنترل قند خون و استخوان‌های سالم به منیزیم نیاز مبرم دارد. هنگامی که منیزیم به همراه ویتامین B6 مصرف شود، می‌تواند بیشترین بازدهی را داشته باشد.

مصرف منیزیم به کاهش کیست‌های اندومتریوز کمک می‌کند. بادام، اسفناج، بادام‌زمینی، بادام هندی و لوبیا سیاه منابع سرشار منیزیم هستند. زنان بزرگسال باید نسبت به سن، باردار یا شیرده بودن‌شان، روزانه بین ۳۱۰ تا ۴۰۰ میلی‌گرم منیزیم دریافت کنند.

پریود

۱۱.     حذف کافئین در پریود

حذف مصرف کافئین به بسیاری از زنان کمک می‌کند درد قاعدگی را کاهش دهند. کافئین در انواع مختلفی از جمله قهوه، چای، نوشابه، شکلات و نوشیدنی‌های انرژی‌زا استفاده می‌شود. شما می‌توانید برای کاهش مصرف کافئین به مرور آن را از برنامه غذایی روزانه خود کنار بگذارید.

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *