رژیم کبد چرب! | معرفی چند غذا برای کبد چرب

برای کبد چرب چی بخورم؟ در این مقاله به بررسی رژیم کبد چرب می‌پردازیم و چند غذا برای کبد چرب معرفی می‌کنیم. کبد یکی از اساسی ترین و مهم ترین عضوهای بدن به شمار می‌رود. زیرا سلامت کبد در افزایش کیفیت زندگی بسیار موثر است. در ادامه این مقاله چندین غذا برای کبد چرب را به شما معرفی می‌کنیم. همچنین خوراکی‌هایی که مصرف آن‌ها برای کبد چرب مضر هستند را بررسی خواهیم کرد. در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا با این مواد غذایی و چند غذا برای کبد چرب آشنا شوید.

از این رو تلاش برای افزایش سطح سلامت کبد شما بسیار مهم است. بیماری‌هایی که برای این عضو کلیدی به وجود می‌آیند، به شدت بر کیفیت زندگی شما تاثیر خواهند گذاشت. یکی از این بیماری‌ها که بسیار شایع هم می‌باشد، کبد چرب است. رژیم کبد چرب به شما کمک می‌کند تا در صورت ابتلا به این بیماری به درمان کبد کمک کنید. رژیم کبدچرب همچنین برای جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های کبد موثر است.

خوراکی‌های مفید برای رژیم کبد چرب

نوشیدن قهوه برای کاهش آنزیم‌های غیر طبیعی کبد

مطالعات صورت گرفته توسط متخصصان نشان می‌دهد که نوشیدن قهوه برای سلامت کبد مفید است. در حقیقت قهوه و مواد غذایی حاوی کافئین آنزیم‌های غیر طبیعی و مضر کبد را کاهش می‌دهند. قهوه یک خوراکی مفید و سالم و یک  غذا برای کبد چرب است. که می‌توانید در رژیم کبد چرب از آن بهره‌مند شوید. افرادی که قهوه و نوشیدنی‌های کافئین دار می‌نوشند، کمتر در معرض ابتلا به بیماری‌های کبد قرار دارند.

مصرف سبزیجات را هرگز فراموش نکنید!

دانشمندان معتقدند سبزیجات برای جلوگیری از رسوب چربی در کبد و پاکسازی کبد مفید هستند. به عنوان مثال کلم بروکلی برای جلوگیری از جمع شدن چربی در کبد بسیار مفید است. سبزیجات دیگر مانند اسفناج و انواع کلم‌ها نیز برای کمک به کاهش چربی بدن و در نتیجه کاهش وزن موثر هستند. بنابراین سبزیجات را به عنوان یک غذا برای کبد چرب، در رژیم کبد چرب خود بگنجانید.

میدانید که کلم بروکلی شاه سبزیجات است؟ در این مقاله بیشتر بخوانید.

What-to-eat-for-fatty-liver

پروتئین موجود در سویا برای کاهش چربی بدن و کبد

تحقیقات نشان می‌دهند که پروتئین سویا باعث کاهش چربی در بدن خواهد شد. سویا همچنین چربی رسوب شده در کبد را نیز کاهش می‌دهد. بنابراین سویا یک غذا برای کبد چرب محسوب می‌شود. و شما می‌توانید از سویا در رژیم کبد چرب استفاده کنید. سویا سرشار از پروتئین و کم چربی می‌باشد.

مصرف ماهی سبب کاهش التهاب و افزایش امگا ۳ بدن می‌شود

انواع ماهی‌های چرب سرشار از امگا ۳ و امگا ۶ هستند. به همین دلیل مصرف ماهی خواص بی‌نظیری را برای سلامتی به دنبال خواهد داشت. اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ به بهبود سلامت کبد و کاهش التهاب آن کمک می‌کنند. و باعث جلوگیری از ابتلا به بیماری کبد چرب می‌شوند. بنابراین ماهی‌ها را باید در رژیم کبد چرب خود در نظر بگیرید. و از خواص بی‌نظیر آن‌ها بهره‌مند شوید.

در مورد امگا۳ بیشتر بدانید. روی لینک بزنید.

جو دوسر برای افزایش انرژی و سلامت کبد

کربوهیدرات‌های سالم موجود در غلات کامل مانند جو دوسر برای افزایش انرژی بدن بسیار مناسب هستند. این غلات همچنین سرشار از فیبر هستند. و خواص بیشماری برای سلامتی دارند. به همین دلیل به کاهش وزن و تناسب اندام شما کمک خواهند کرد. و باعث جلوگیری از بروز بیماری کبد چرب می‌شوند. بنابراین جو دوسر را به عنوان یک غذا برای کبد چرب، به رژیم کبد چرب خود اضافه کنید.

جو دوسر سرشار از فیبر است. فیبر خواص بسیاری برای کاهش وزن و تناسب اندام دارد. در این مقاله بیشتر بخوانید.

Nuts-for-fatty-liver

خوردن گردو و آجیل و دانه‌های روغنی برای سلامت کبد مفید است!

گردو و انواع آجیل سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. آزمایش‌های انجام شده روی مبتلایان به بیماری کبد چرب نشان می‌دهد که مصرف امگا ۳ سبب کاهش علائم بیماری و افزایش سطح سلامت کبد می‌شود. بنابراین آجیل و دانه‌های روغنی حاوی امگا ۳ را در رژیم کبد چرب خود بگنجانید.

آووکادو آسیب‌های کبدی را کاهش می‌دهد!

آووکادو یک غذا برای کبد چرب به شمار می‌رود. این میوه حاوی چربی‌های سالم است. همچنین حاوی موادی می‌باشد که باعث کند شدن آسیب کبدی می‌شود. به همین دلیل خطر ابتلا به بیماری‌های کبدی و کبد چرب را کاهش می‌دهد. آووکادو همچنین سرشار از فیبر است. و برای کنترل وزن مفید است.

شیر و انواع لبنیات کم چرب را فراموش نکنید!

تحقیقات نشان می‌دهند که لبنیات و شیر کم چرب به دلیل سرشار بودن از پروتئین از کبد محافظت می‌کنند. و در برابر آسیب‌هایی که ممکن است کبد با آن‌ها رو به رو شود، سلامتی کبد را بیمه می‌کنند. لبنیات یک غذا برای کبد چرب محسوب می‌شوند. که باید آن‌ها را در رژیم کبد چرب خود بگنجانید.

تخمه آفتاب گردان سرشار از آنتی اکسیدان‌ها

تخمه آفتاب گردان سرشار از ویتامین E و انواع آنتی اکسیدان‌ها می‌باشد. به همین دلیل از بروز بیماری سرطان کبد و کبد چرب جلوگیری می‌کند. و باعث افزایش سلامت کبد می‌شود. تخمه آفتاب گردان را در رژیم کبد چرب قرار دهید.

روغن زیتون برای کاهش وزن

روغن زیتون یکی از سالم ترین و مغزی ترین روغن‌ها برای آشپزی و افزودن به غذای شما محسوب می‌شود. این ماده خوراکی سرشار از امگا ۳ است و برای کبد مفید است. روغن زیتون همچنین سبب کاهش آنزیم‌های مضر کبد و کاهش چربی‌های زائد بدن می‌شود. گنجاندن روغن زیتون را در رژیم کبد چرب جدی بگیرید!

از انواع روغن‌ها برای سلامتی اطلاع دارید؟ در این مقاله بیشتر بخوانید.

Garlic-for-fatty-liver

سیر، ماده شگفت انگیز!

سیر یک ماده دارویی با خواص اعجاب آور برای سلامتی است. مصرف سیر سلامتی شما را بیمه می‌کند. در خصوص خواص بی شمار سیر در مقاله‌ای جداگانه صحبت کردیم. سیر به دلیل کمک به کاهش وزن و از بین رفتن چربی‌های زائد، برای سلامت کبد بسیار مفید است. سیر به معنای واقعی یک غذا برای کبد چرب است. و باید آن را در رژیم کبد چرب بگنجانید.

سیر غذاست یا دارو؟ مقاله کاملی درباره خواص دارویی سیر برای شما عزیزان قرار دادیم. در این لینک بیشتر بخوانید.

چای سبز جذب چربی را کاهش می‌دهد

چای سبز یک نوشیدنی سلامت محور محسوب می‌شود. نوشیدن چای سبز می‌تواند باعث کاهش جذب چربی در بدن شود. و در نتیجه چربی موجود در کبد را کاهش می‌دهد. و به تصفیه کبد کمک می‌کند. چای سبز همچنین می‌تواند کلسترول بد خون شما را پایین بیاورد.

۶ خوراکی که باید مصرف آن‌ها را کاهش دهید و یا به طور کل حذف کنید!

۱) الکل و نوشیدنی‌های الکلی

نوشیدنی‌های الکلی سبب آسیب فراوان به کبد می‌شوند. هرگز نباید به نوشیدن این مواد ادامه دهید. زیرا در غیر این صورت، عواقب جبران ناپذیری در انتظار شما خواهند بود.

۲) شکر

شکر و قند موجود در خوراکی‌های فراوری شده بسیار مضر هستند. تا حد امکان باید مصرف آن‌ها را کاهش دهید.

۳)غذاهای سرخ شده

این دسته از مواد غذایی می‌توانند احتمال ابتلا به بیماری کبد چرب را افزایش دهند. باید تا حد امکان مصرف خوراکی‌های سرخ کردنی را کاهش دهید.

۴) نمک

مصرف بیش از حد نمک یکی از خطرناک ترین کارهایی است که می‌توانید انجام دهید. سعی کنید همواره مصرف نمک خود را با دقت زیاد کنترل کنید.

نمک سم سفید؟ ۸ ماده خوش طعم و طبیعی برای شما معرفی کرده‌ایم. در این مقاله بیشتر بخوانید.

۵) نان سفید، برنج سفید و ماکارونی

رنگ سفید این محصولات نشانه آن است که آردی که برای تهیه آن‌ها به کار رفته، فراوری شده است. مصرف بیش از حد این مواد فراوری شده می‌تواند ریسک بالایی برای سلامتی شما داشته باشد. به همین دلیل باید مراقب مصرف این مواد غذایی باشید.

۶) گوشت قرمز

به طور کلی از مصرف زیاد گوشت قرمز و گوشت حیواناتی که حاوی چربی اشباع نشده زیاد است، پرهیز کنید.

علائم سیروز کبدی چیست؟ آیا سیروز به معنای از کار افتادن کبد است؟

بیشتر بخوانید….

سخن پایانی

در این مقاله خوراکی‌های مفید برای کبد را برای شما معرفی کردیم. بهره گیری از یک رژیم کبد چرب سبب کاهش خطرات این بیماری خواهد شد. سعی کنید توصیه‌های بیان شده در این مقاله را با مشورت پزشک خود به کار بگیرید. امیدواریم از مطالعه این مقاله لذت برده باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *