لیزر موهای زائد سرطان زاست؟!
لیزر نوری تک رنگ و تک طول موج است. در لیزر مو های زائد عمدتا نور لیزر در رنگدانه ملانینی که در موها به وفور یافت می شود، جذب شده و سبب تخریب سلولهای سازنده مو میشود و به همین دلیل است که هرقدر مو ضخیمتر و مشکی تر باشد ،ملانین بیشتری دارد که نور لیزر را بهتر جذب کرده و راحتتر از بین می رود. در عین حال چون ملانین در خود پوست هم وجود دارد هرچه مقدار آن کمتر باشد، یعنی بیمار سفیدتر باشد، انرژی کمتری در پوست جذب شده و احتمال سوختگی ناشی از لیزر مو کمتر می شود.
لیزر مو یا اپیلاسیون ؟
همه افراد به ویژه خانم ها از داشتن موهای زائد بدن، اللخصوص موی زائد صورت خود رنج میبرند و همیشه به دنبال راهی برای از بین بردن ان هستند، در ابتدا باید به این نکته اشاره داشت که هر مویی در بدن موی زائد نیست. بیشتر خانم ها به طور ذاتی بدن پر مویی دارند که این مسئله هم برای زنان مناسب نمی باشد. چندین روش برای انجام این کار وجود دارد از جمله تیغ زدن که راحت ترین کار است این روش سریع ترین کار و دم دستی ترین کار است اما باید توجه داشت که موها را زبر تر میکند و پوست بدن را به مرور تیره میکند و میتواند باعث بیماری های تناسلی شود
مورد بعدی استفاده ار انواع وکس و اپلاسیون است، که بدن را تیره نمیکند، موها را هم از قبل کمتر و نرمتر میکند اما سبب مشکل جدی تر میشود. این روش شل شدگی و افتادگی پوست را به همراه دارد که صد در صد بعد ان باید به دنبال روش های درمانی برای سفت شدن پوستتان باشید و هزینه چند برابر را پرداخت کنید .
روش بعدی که از بهترین روش های درمانی طولانی مدت است، لیز درمانیست این روش موها را از بین میبرد به پوست آسیب نمیرساند و پوست بدن را روشن تر میکند و بدون درد است و قابل انتقال بیماری و عفونت نمیباشد.
لیزر مو واقعا باعث سرطان یا نازایی میشود؟
خیر این امکان وجود ندارد شایعه های زیادی در این مورد به وجود آمده که کذب است و عوام فریب.
انرژی نور لیز، در واقع سطحی است و در سطح پوست باقی می ماند و در عمق پوست نمیرود این امواج تا پیاز مو سرایت دارند نه بیشتر.
تا به حال هیچ گزارشی حاکی از آن که، نشان دهد لیزر موهای زائد باعث ایجاد سرطان یا نازایی شده باشد وجود ندارد.
تنها عوارضی که این روش دارد کمی قرمزیست که با استفاده از ژل های خنک کننده از بین میرود، نفوذ لیزر فقط تا ریشه مو است و نفوذ بیشتری ندارد و با این عمق کم احتمال آسیب رسیدن به اندام های داخلی بدن صفر درصد است.
ما باید به این نکته توجه کنیم که اگر یک نفر گزارش ناباروری و سرطان از طریق دستگاه لیزر را داده بود در اولین اقدام تولید آن در آمریکا توسط سازمان غذا و دارو متوقف میشد و ضرر های دستگاه لیزر از طریق رسانه ها اَعلام میشد.
پس با خیال آسوده از این روش برای رفع موهای زائد خود استفاده کنید و از داشتن بدن نرم و صاف بدون موی خود لذت ببرید.ََ
به گفته متخصصان دود ناشی از سوختن موها هم می تواند برای فرد و هم برای افرادی که در معرض آن قرار دارند بسیار مضر باشد چراکه حاوی مواد شیمیایی است که موجب سوزش مجاری هوا شده و در نهایت منجر به بروز سرطان می شوند.
و در آخر:
دکتر گری گوآنگ در این باره می گوید:«از بین بردن موهای بدن با لیزر باید توسط پرسنل تعلیم دیده و با تجهیزات مناسب و کافی انجام شود چراکه می تواند هم برای پرسنل و هم برای بیمار خطرناک باشد.»
به گفته وی، این شیوه درمان تنها باید در فضاهای دارای سیستم مناسب تهویه هوا و خارج کننده دود و بخار انجام شود.
در این تحقیق، تیم پژوهش نمونه های مو دو فرد داوطلب را جمع آوری نموده، در ظروف شیشه ای مهر و موم کردند، تحت لیزر قرار داده و ۳۰ ثانیه از دود لیزر را جمع آوری کردند.